Sommerskole 2024

I 2024 afholder vi sommersvømmeskole i hele juni måned i Frankrigsgade Svømmehal og Emdrup Bad. Det betyder at vi tilbyder flere forskellige hold for vores elever i alle aldre og niveauer. I kan læse nærmere om de forskellige hold nedenfor.

TILMELDING TIL SOMMERSKOLEN ER NU LUKKET!

Nuværende elever:

Vi afholder traditionen tro sommerskolesvømning hele juni måned, i både Frankrigsgades Svømmehal og Emdrup Bad. I Frankrigsgades Svømmehal vil vi være til stede alle hverdage, mens vi i Emdrup Bad er om mandagen og onsdagen.

Til vores nuværende elever, som gerne vil deltage i sommerskolen er tilmeldingen nu åben. I har førsteret til pladserne indtil den 8. maj, hvorefter vi åbner for ventelisten.

Bemærk venligst, at der ikke er undervisning på Grundlovsdag den 5. juni.

Vi tilbyder to forskellige sommerskolehold til vores nuværende elever:

  1. Almindelig svømmeundervisning en gang om ugen. Dette hold henvender sig til elever, som er fyldt 7 år, som gerne vil fortsætte med at svømme i juni. I kan tilmelde jer på flere hold, hvis i ønsker det.
  2. Intensiv svømmeundervisning (enten tre gange om ugen – mandag, onsdag og torsdag – eller to gange om ugen – tirsdag og fredag).

Tilmelding til holdene foregår via elevens profil under “Tilmeld hold”.

Elever på ventelisten:

Vi tilbyder fire forskellige sommerskolehold:

  1. Almindelig svømmeundervisning én gang om ugen i juni måned. Dette kursus henvender sig til børn, som er fyldt 7 år, der stadig er i tvivl om, hvorvidt de ønsker at begynde at gå til svømning eller ej.
  2. Intensiv svømmeundervisning, som foregår enten tre gange om ugen (mandag, onsdag og torsdag) eller to gange om ugen (tirsdag og fredag).
  3. Niveauprøve for vores nye elever på ventelisten. Dette er særligt relevant for børn over 7 år, hvor der er tvivl om, hvilket niveau de bør starte på.
  4. Prøv at gå til svømning. Dette lille forløb strækker sig over to gange og er målrettet de alleryngste (5-7 år), som stadig er i tvivl om, hvorvidt de er klar til at forpligte sig til en hel sæson.

Tilmelding til holdene foregår via elevens profil under “Tilmeld hold”.

I er som altid velkomne til at kontakte os på mail eller på telefon, hvis der skulle opstå spørgsmål.